GIAC certified forensic examiner

Member of IFA

Digitaal Forensisch Onderzoek Blog

Digital forensics investigations

Forensicron voert "digital forensics" onderzoeken uit in opdracht van bedrijven en, maar in beperkte mate, particulieren. Wij zijn een multidisciplinair team van digital forensics experts, informatici en vergunde privaat onderzoekers. Sommige van onze medewerkers hebben méér dan 30 jaar ervaring. Niettegenstaande die ervaring zorgen wij ervoor dat iedereen regelmatig bijgeschoold wordt en up-to-date blijft met hun certificatie, een must in het "digital forensics"-vakgebied.

Dankzij een gedegen opleiding en een onafhankelijke certificatie in hun vakgebied, zijn onze onderzoekers experts in het verzamelen en analyseren van elektronisch bewijsmateriaal en het opstellen van forensische rapporten rond de gevonden bewijzen.

In onze "digital forensics" onderzoeken worden digitale gegevens op diverse media geidentificeerd, forensisch gelezen en bewaard om dan geanalyseerd te worden.
Dank zij onze vergunning, verleend door de FOD Binnenlandse Zaken, kunnen wij wettelijk erkend bewijsmateriaal en rapporten aanleveren.
Een diepgaand "digital forensics" oderzoek, dat op een wettelijk erkende manier uitgevoerd wordt kan belangrijk bewijsmateriaal naar boven brengen in zaken zoals: