Menu

Our Blog

Een rampbestendige externe harde schijf bestand tegen brand, water, diefstal en vandalisme

Bedrijven maken vaak gebruik van draagbare externe USB-harde schijven voor de backup van belangrijke gegevens. Deze externe harde schijven zijn immers vrij goedkoop. Het nadeel van deze harde schijven is dat ze vrij kwetsbaar zijn. Een oplossing indien U eveneens bescherming zoekt tegen calamiteiten, is de IoSafe, ‘s werelds meest ultieme harde schijf.

 

iosafe fireproof waterproof hard disk drive

IoSafe is de marktleider op het gebied van rampbestendige externe harde schijven. Sinds 2005 biedt de gepatenteerde technologie bescherming tegen brand, water, diefstal en vandalisme in duizenden privé en zakelijke omgevingen. Met de ioSafe haalt u een harde schijf in huis die als een zwarte doos fysieke bescherming en beveiliging biedt aan onvervangbare data bij brand- en/of waterschade

Een IoSafe is bestand tegen brand, bluswater, overstroming en instorting.
De brandweer vraagt immers geen toestemming als ze de boel gaan blussen waardoor ze het hele pand onder water zetten. Alle data die op een conventionele manier zijn opgeslagen, gaan verloren omdat die systemen niet tegen water bestand zijn.

De ioSafe is ontworpen om aan de vloer verankerd te worden (tegen diefstal), overleeft een instorting na brand en kan met behulp van een hangslot tijdelijk ergens aan vast worden gemaakt.

Te verkrijgen bij : http://www.kluizensite.be/html/brandwerende_harde_schijven_iosafe.html of www.security-tools.be

Tags:

Show Comments (0)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!